Ohjelma

Farmasian Päivien luento-ohjelma on julkaistu!

Pääset tutustumaan monipuoliseen ohjelmaan päiväkohtaisen kalenterin avulla.

Luentolipulla pääset osallistumaan kaikille luennoille oman mielenkiintosi mukaisesti. Voit vaihtaa sessiota ja salia toiseen milloin vain. Voit viettää vaikka koko päivän kuuntelemalla mielenkiintoisia luentoja tai voit välillä käydä piipahtamassa näyttelyn hyörinässä ja palata sitten luennolle.

Näyttelylipulla pääset näyttelyyn ja voit osallistua maksuttomaan ohjelmaan. Maksutonta ohjelmaa on tarjolla kumpanakin tapahtumapäivänä.

Tarjonta on laaja – valinta on sinun!

 
Farmasian Päivillä pääset kuulemaan mm. seuraavia keynote-puhujia

timoaTimo Aronkytö on sosiaali- ja terveysjohtaja ja asiantuntija, jolla on pitkä kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon johtamisesta. Tällä hetkellä hän toimii sote-muutosjohtajana valmistelemassa Uudenmaan maakuntaa.

Timon luento kuullaan PE 17.11. klo 10.20 - 11.15
Sote- ja maakuntauudistuksen linjauksilla tehokkaampaa terveydenhuoltoa
Professori Kalle Hoppu on tunnettu lasten lääkehoidon kehittäjä ja asiantuntija. Hän on toiminut pitkään myös HYKSin Myrkytystietokeskusksen ylilääkärinä. Hänen luennossaan syvennytään lasten lääkinnän farmakologiaan ja lapsille sopiviin valmistemuotoihin.

Kallen luento PE 17.11. klo 10.35 - 11.05
Pieni potilas apteekissa - lasten lääkehoidon erityiskysymyksiä
Hanna Partanen on koulutukseltaan nykyisestä Itä-Suomen yliopistosta valmistunut terveystieteiden maisteri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Hannalla on yli kymmenen vuoden kokemus niin potilastyöstä työterveyshuollosta kuin yksityissektoriltakin sekä luennoitsijana ja myös kouluttajana.

Vaikka Hanna tuli suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2005 Olet Mitä Syöt -ohjelman räväkkänä juontajana, niin todellisuudessa Hannalla on sopivan savolainen lupsakka ote syömiseen ja elämäntapamuutoksiin. Yksi Hannan motoista onkin "Kokonaisuus ratkaisee!"

Hannan luennot kuullaan LA 18.11. klo 16.15 - 17.00
Kliiniset ravintovalmisteet apteekin työvälineenä
Sani Leino on energinen kouluttaja myynnin, asiakaskokemuksen ja digitaalisen vuorovaikutuksen saralla. Viimeisen vuoden aikana Sani on aktiivisesti kouluttanut erilaisia organisaatiota digitalisaation, digitaalisen asiakaskokemuksen ja sosiaalisten ympäristöjen hyödyntämisessä myyntityössä.

Sanin dynaamiseen esitykseen pääset mukaan PE 17.11. klo 15.15 alkaen
Tulevaisuuden proviisori - asiakaskokemuksen johtaminen
Näyttelijä Essi Hellen on toiminut ykköstyypin diabeetikoiden kasvoina julkisuudessa ja hänen missionaan on rohkaista diabeetikoita tavoittelemaan unelmia sairaudesta huolimatta. Tule kuuntelemaan millaisia tarinoita hänellä on kerrottavanaan elämästään diabeteksen kanssa.

Essin tarina kuullaan LA 18.11. klo 14.40 - 15.10
Tiekartta diabeteksen hoidon tulevaisuuteen - yksilö, yhteiskunta ja digitaalisuus